Echipa noastră pentru siguranța medicală a dumneavoastră!

Atunci când am gândit înființarea clinicii Medical Analysis Constanța ne-am propus să putem construi un spațiu medical fizic și conceptual nou, bazat pe ceea ce și-ar dori fiecare pacient sau persoană ajunse într-o instituție spitalicească. Așa a apărut MACTA (Medical Analysis Constanța), prima clinică chirurgicală din arealul dobrogean, o clinică unde vrem să credem că echipa noastră vă oferă ceea ce spunem, siguranța medicală a dumneavoastră !

Înțelegere și Respect

Pregătirea echipei Medical Analysis Constanța are pe primul plan al întâlnirii cu pacientul, respectarea fiecărei persoane indiferent de gradul de pregătire intelectuală sau poziție socială, comportamentul politicos și înțelegerea suferinței.

Calitate

Credem în ideea de calitate reală a serviciilor medicale pe cale le furnizăm, în fiecare etapă a activității noastre și ne concentrăm permanent în a îmbunătății calitatea dotărilor, a tehnicilor și tehnologiei, a terapiei sau investigațiilor pe care le realizăm!

Progres și modernism

Fiecare element modern verificat poate constitui un factor de progres in asigurarea îmbunătățirii calității asistenței noastre medicale indiferent de patologia pacientului; de aceea am introdus tehnici noi și tehnologie modernă în clinică, pentru a crește siguranța gestului medical și implicit eficiența și calitatea.

Onestitate și etică

Ne considerăm în primul rând medici, cu jurământ profesional și încercăm să fim onești și nu mercantili cu pacienții noștrii, respectăm regulile deontologiei medicale și etica profesională, căutând să ridicăm prestigiul clinicii prin ceea ce facem și prin nivelul calității și eficacității serviciilor noastre medicale !

Pasiune și dedicare

Medical Analysis Constanța înseamnă din partea personalului dedicare pacientului, omului în suferință, ca timp și atitudine, făcând totul cu pasiune și din pasiune!