Chirurgie generala

Chirurgie generala

CHIRURGIA GENERALĂ – cu toată gama intervențiilor chirurgicale care țin de chirurgia laparoscopică și chirurgia clasică, deschisă : calculi biliari, colecistite, apendicite, hernii ombilicale, hernii inghinale și femurale, eventrații, chiste hidatice, tumori digestive, chiste ovariene, fibroame uterine, lipoame, tumori de suprarenală, etc.

CHIRURGIA SÂNULUI – care este o chirurgie aparte dat fiind frecvența cancerului de sân și a mastopatiei cu risc(fibro-chistice), atât pentru tumorile benigne cât și pentru tumorile maligne. Ne mândrim cu deținerea sondei pentru ”Nodulul santinelă” în cancerul de sân precum și cu câteva contribuții personale în acest tip de chirurgie. De altfel, profesorul UNC este membru fondator și de onoare al Societății Române de Chirurgie a Sânului precum și membru al Societății Franceze de Patologie Mamară și Senologie.

CHIRURGIA OBEZITĂȚII – este abordată în cadrul clinicii MACTA într-o manieră diferită față de ceea ce se practică ”la modă” în clinicile de profil, realizându-se atât în varianta chirurgiei deschise cât și a celei laparoscopice, reversibil, simplu și cu un preț de zece ori mai mai mic.

CHIRURGIA ONCOLOGICĂ – de la localizări toracice la cele abdominale o efectuăm în clinică atât prin abord clasic cât și prin abord laparoscopic. Cancerele gastrice, colo-rectale,bilio- pancreatice, retroperitoneale, de părți moi sau cu localizări periferice au fost sancționate chirurgical în clinica Macta.

Copyright © 2019 Medical Analysis Constanta. Website Design by webdesignagency.ro